ERVAAR VISUELE VRIJHEID

 

Met Varilux X-series wordt uw zicht naar een heel nieuw niveau getild. Zie meer binnen handbereik. Ervaar vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. U hoeft uw hoofd niet meer onnodig te bewegen om het juiste doorkijkpunt te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen en nog veel meer.

Een nieuwe kijk op het nabijzicht

Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van u als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swipen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of naar de tv. Ook is de houding en manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

 

 

DE TECHNOLOGIE ACHTER DEZE VISUELE REVOLUTIE

Varilux X-series bevat 3 baanbrekende technologieën. Nanoptix, Synchroneyes en de exclusieve Xtend-technologie. Samen bieden deze drie technologieën een scherp en natuurlijk zicht op elke afstand.

 

 

 

 

 

XTEND-TECHNOLOGIE

De Xtend-technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

 

 

 

NANOPTIX-TECHNOLOGIE

Het basisdesign van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.

 

 

SYNCHRONEYES-TECHNOLOGIE

Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw beide ogen. Dit geeft u meer kijkvolume zodat u volledig kunt genieten van alles om u heen.